Griwech
Griwech. Make a well in the middle of the dough, add the butter, egg, and orange blossom water. Add enough warm water to get a smooth dough.
Clip, Lyrics and Information about Electrypnose. Turn out onto a lightly floured surface. In a large bowl, combine the dry ingredients: the flour, sugar, salt and baking powder.
Turn out onto a lightly floured surface.
Add warm water until the mix comes together.
Diviser la pâte en petites boules, puis aplatir chaque boule assez finement mais pas trop. Le Griwech, écrit aussi Griwèche ou Griouech, est une pâtisserie algérienne, de la région de Tlemcen mais très répandue dans le pays, notamment à Alger, à base de farine, matière grasse et d'eau de fleur d'oranger. Griwech, un grand classique des gâteaux algériens, bien croustillant , bien mielleux.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Willie Bruns
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Griwech"
Enregistrer un commentaire